Ga terug
+ servings

Paprika salade met rode ui

Deze frisse paprika salade met rode ui zet je in een handomdraai op tafel. Door verschillende kleuren paprika te gebruiken maak je deze frisse salade extra zomers.
Recept afdrukken
Een close-up van een paprika salade.
Voorbereidingstijd:10 minuten
Totale tijd:10 minuten

Ingrediënten

  • 3 paprika's
  • 1 rode ui
  • 1 theelepel oregano
  • 2 eetlepels citroensap of azijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout

Instructies

  • Snij de ui en de paprika's in dunne reepjes en doe ze in een ruime mengkom.
  • Meng in een klein schaaltje de olie, citroensap en oregano door elkaar en breng het geheel op smaak met wat zout en peper.
  • Giet de dressing over de paprika en roer het goed door.
  • Zet de paprika salade even in de koelkast voor het serveren.

Voedingswaarde

Portie: 1g | Calorieën: 5kcal | Koolhydraten: 1g | Natrium/Zout: 1mg | Vezels: 1g
Porties: 4 personen
calorieën: 5kcal
Auteur: Maayke