Ontvet je gereedschap met citroensap en verwarm je oven voor op 90 graden.
Splits je eieren en doe de eiwitten samen met het zout in een ruime kom.
Klop je eieren een beetje op tot ze beginnen te schuimen.
Voeg zodra het schuim witter begint te worden beetje bij beetje de suiker toe. Het is belangrijk om te wachten dat de suiker helemaal is opgenomen voor je de volgende scheppen toevoegt.
Herhaal dit tot al het suiker op is en je een stevig, glanzend schuim hebt.
Doe het schuim in een spuitzak met spuitmondje en leg een vel bakpapier op de bakplaat. Tip: Zet het bakpapier vast door er in de hoeken een beetje schuim onder te spuiten.
Spuit voorzichtig kleine hoopjes schuim op het bakpapier en zet de bakplaat in de oven.
Bak de schuimpjes ongeveer een uur. Hoe lang dit precies duurt hangt af van de grootte van je schuimpjes.
Zet na het uur de oven uit maat laat de schuimpjes in een dichte oven helemaal afkoelen.