Doe de bloem in een grote mengkom en voeg daar de suiker, zout en gist aan toe. Zorg er wel voor dat het zout niet direct bij het gist komt want dan verminderd de werking.
Voeg de yoghurt, de olie en het water toe en meng het snel tot een grof deeg.
Keer de mengkom op het aanrecht en kneed het deeg ongeveer 10 minuten goed door tot je een zacht en soepel deeg hebt.
Vorm er een bal van, smeer hem in met olie en leg hem in een ingevette mengkom. Laat het deeg afgedekt met een theedoek ongeveer een uur rijzen.
Als het deeg in volume is verdubbeld, kneed je het even snel door en verdeel je het in 8 stukken.
Rol er balletjes van en laag ze nog een keer 30 minuten onder een vochtige theedoek rijzen.
Rol de balletjes plat met een deegroller of vorm er met de hand broodjes van. Bak ze in de hete olie aan beide kanten goudbruin, dit duurt ongeveer 4 minuten per kant.
Smeer de warme naanbroodjes in met knoflookboter en bestrooi eventueel nog met wat fijngehakte verse koriander.