Ga terug
+ servings

Hamburger kruiden

Bij het maken van hamburgers kunnen hamburger kruiden natuurlijk niet ontbreken. Deze kruidenmix maak je met specerijen als paprikapoeder en bruine suiker.
Recept afdrukken
Hamburger kruiden op een lepel met een grijze achtergrond.
Voorbereidingstijd:5 minuten
Totale tijd:5 minuten

Ingrediënten

  • 1 eetlepel gerookt paprikapoeder
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel zwarte peper
  • ½ theelepel chili peper
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel zout

Instructies

  • Doe alle kruiden, specerijen en de suiker in een kom en meng het goed door elkaar.
  • Giet de kruiden in een leeg potje met deksel en bewaar het op een koele, donkere plek.

Notities

Gebruik ongeveer 1 flinke eetlepel hamburger kruiden voor 500 gram gehakt voor de lekkerste hamburgers.

Voedingswaarde

Portie: 1g | Calorieën: 7kcal | Koolhydraten: 2g | Eiwitten: 0.2g | Vet: 0.1g | Verzadigd vet: 0.03g | Meervoudig onverzadigd vet: 0.05g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 0.01g | Natrium/Zout: 130mg | Kalium: 26mg | Vezels: 0.5g | Suiker: 0.4g | Vitamine A: 248IU | Vitamine C: 0.4mg | Calcium: 11mg | Ijzer: 1mg
Porties: 3 porties
calorieën: 7kcal
Auteur: Maayke