Ga terug
+ servings

Kaneel slagroom

Zelfgemaakte kaneel slagroom is makkelijk te maken, en je hebt maar drie ingrediënten nodig. Deze slagroom is perfect voor al je favoriete desserts.
Recept afdrukken
een overhead shot van kaneel slagroom en wat extra kaneel op een grijze achtergrond
Voorbereidingstijd:10 minuten
Totale tijd:10 minuten

Ingrediënten

  • 250 ml slagroom
  • 4 eetlepels bruine basterdsuiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 2 theelepels kaneel

Instructies

  • Doe alle ingrediënten in een mengkom.
  • Klopt met een handmixer, keukenmachine of garde de slagroom stijf en voeg eventueel nog wat kaneel toe.

Notities

Voedingswaarden zijn voor het halve recept.

Voedingswaarde

Calorieën: 436kcal | Koolhydraten: 86.5g | Eiwitten: 4g | Vet: 21.2g | Verzadigd vet: 10.4g | Cholesterol: 67mg | Natrium/Zout: 28mg | Vezels: 53.1g | Suiker: 8g
Porties: 500 ml
calorieën: 436kcal
Auteur: Maayke