Dit romige kip Boursin recept is een makkelijk gerecht perfect voor een drukke doordeweekse dag. Serveer de kip met wat aardappelpuree en een lekkere salade om je maaltijd helemaal af te maken.
Verhit wat olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Bestrooi de kipfilet met wat peper en zout.
Voeg de gekruide kip toe aan de koekenpan en bak deze aan beide kanten goudbruin, ongeveer 3-5 minuten per kant. Snijd ondertussen de uien en knoflook fijn.
Schep de kip uit de pan en hou ze even apart. Voeg wat extra olie toe aan de pan als deze droog lijkt. Kook de ui glazig en voeg de bouillon en de Boursin toe.
Roer tot alles gemend is, en je een gladde saus hebt. Laat een paar minuten sudderen tot de saus dikker wordt, voordat je de kip toevoegt.
Doe de kip terug in de pan en laat nog 2 minuten sudderen.
Serveer je Boursin kip warm met je favoriete bijgerechten, zoals geroosterde groenten of rijst.