Ga terug
+ servings

Wentelteefjes

Zelfgemaakte wentelteefjes zijn perfect voor bij een uitgebreid ontbijt in het weekend of voor een lunch. Je maakt ze met een paar simpele ingrediënten en iedereen is er gek op!
Recept afdrukken
Twee wentelteefjes op een wit bord bestrooit met suiker en kaneel.
Voorbereidingstijd:5 minuten
Bereidingstijd:6 minuten

Ingrediënten

  • 4 sneetjes brood
  • 1 ei
  • 150 ml melk
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel

Instructies

  • Meng de melk met het ei, suiker en kaneel goed door elkaar.
  • Laat de sneetjes brood even in het melk mengsel weken.
  • Verhit wat boter in een pan en leg de sneetjes brood in de hete boter.
  • Bak ze een paar minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
  • Leg de wentelteefjes op een bord en strooi er eventueel nog wat suiker en kaneel overheen.

Voedingswaarde

Calorieën: 166kcal | Koolhydraten: 26g | Eiwitten: 6.7g | Vet: 4.4g | Verzadigd vet: 1.8g | Cholesterol: 88mg | Natrium/Zout: 190mg | Vezels: 1g | Suiker: 16.5g
Porties: 2 personen
calorieën: 166kcal
Auteur: Maayke